A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

ПЕРЕВІРОЧНІ РОБОТИ – це результат роботи учнів та майстрів!

В   лабораторії ліцею з 18  по 21 грудня кипіла робота:  проводилися перевірочні роботи з виробничого навчання  згідно програми за Державним стандартом з професії кухар третього розряду у групі №32, кухар четвертого розряду у групі №31  та кондитер  четвертого розряду у групі №30.  Здобувачі освіти готували кулінарні страви за професією кухар ІІІ та ІV розряду та кондитерські вироби за професією ІV розряду.

10:00 22.12.2023

Новорічне свято в умовах війни: світло надії серед темряви

Сьогодні, коли військові дії турбують тих, хто живе в умовах конфлікту, новорічне свято стає особливим випробуванням та водночас торжеством духу. Відзначати радісний подіум у тіні війни - це виклик, який вибухає в людських серцях світлом надії та сили.

18:00 20.12.2023

Виставка стіннівок

Напередодні  Нового року у нашому ліцеї традиційно проходить виставка стіннівок.

16:00 20.12.2023

Правова допомога гарантується державою

З метою профілактики потрапляння молоді в складні життєві обставини, в межах Всеукраїнського тижня права, за участі комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Липовецької міської ради, спільно із юристами сектору «Липовецьке бюро правової допомоги», поліцейськими офіцерами громади та представниками ювенальної поліції, 14 грудня 2023 року, проведено інформаційно - просвітній захід для студентів, які навчаються в Зозівському професійному аграрному ліцеї Вінницької області з питань профілактики СЖО та реалізації захисту прав людини.

17:00 14.12.2023

День Збройних Сил України

6 грудня у навчальному закладі відбувся виховний захід, присвячений Дню Збройних Сил України.

12:15 06.12.2023

Волонтерство

Колектив Зозівського професійного аграрного ліцею Вінницької області (як працівники ліцею, так і здобувачі освіти) не залишається осторонь людей, які потребують підтримки та допомоги, турботи, жертовності та доброти. Саме ці почуття, які не прописані у жодних інструкціях чи законах, притаманні волонтерам.

12:18 05.12.2023

Всесвітній день доброти 

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного.

10:00 29.11.2023

День Гідності та Свободи

22 листопада у навчальному закладі відбувся виховний захід «Нескорена країна», присвячений Дню Гідності та Свободи, підготовлений майстром виробничого навчання Сергієм Васильовичем Татарчуком.

10:00 23.11.2023

У світі кулінарії кожне блюдо – це шедевр, а кожен шеф-кухар – митець

Однією з найважливіших частин стажування майстрів виробничого навчання професії "Кухар" Вдовиченко Ганни Андріївни, Дембовської Раїси Анатоліївни та Ящук Тетяни Василівни було ознайомлення з авторськими рецептами та унікальними поєднаннями смаків. Секрет справжнього шеф-кухаря – це не лише уміння готувати, але й творчий підхід до створення нових страв.

12:00 22.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень