A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Гуманітарна допомога для переселенців

З Гуманітарного складу міської ради для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нашому навчальному закладі відправили 0,5 тонни овочів (морква, цибуля, столовий буряк, капуста), картоплі 600 кг, сіль, смалець.

16:00 25.05.2022

Ми садимо троянди!

Самовіданна праця кожного у тилу забезпечує віру в перемогу на фронті. Українські воїни вселяють упевненість, що так і буде!            Все - заради Перемоги, яка зупинить агресора і дасть нам змогу далі будувати сучасну незалежну європейську державу.                          Продовжуємо розпочаті роботи з благоустрою навчального закладу та прилеглої території. Робимо все, аби наблизити переможний день.  Нас не зламати! Все буде Україна!

18:30 13.05.2022

Поліпшили умови проживання для тимчасово переселених осіб

Колишня завуч Зозівської ЗОШ, виявила бажання допомогти землякам, які приймають українців, вимушених кидати власні домівки і тікати від ворога, Анна Васюк, в даний час волонтер, проживає у м. Дрогобич, Львівської області. Колись вона працювала на Липовеччині, згодом з чоловіком виїхала до Америки. З часом повернулась в Україну. Залишились в Америці чимало друзів і, коли війна прийшла у наш спільний дім - Україну, стала спільно із друзями займатись волонтерством.

14:16 26.03.2022

Все для перемоги

Працівники Зозівського ПАЛ долучилися до збору продуктів для ЗСУ. Сьогодні наша продукція доправлена у військову частину. Звідти військові будуть довозити необхідне у недоступні та небезпечні місця.

10:46 25.03.2022

Оселились в гуртожитку

22.03.2022 тимчасово переміщені особи із Липовецької ЗОШ №2 переселені у гуртожиток Зозівського ПАЛ.

12:00 22.03.2022

Надійний тил - це міцна броня для ЗСУ.

З перших днів початку російської війни організувались всі працівники у колективі Зозівського професійного аграрного ліцею Вінницької області.

13:25 12.03.2022

Конкурс соціальних відеороликів "Молодь говорить"

З метою привернення уваги молоді до соціальних небезпек учні Зозівського професійного аграрного ліцею Вінницької області під керівництвом практичного психолога Міхо Л.М. прийняли участь в обласному конкурсі соціальних відеороликів "Youth says"(Молодь говорить).

15:00 24.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень