A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

ПЕРЕВІРОЧНІ РОБОТИ – це результат роботи учнів та майстрів!

Дата: 22.12.2023 10:00
Кількість переглядів: 65

В   лабораторії ліцею з 18  по 21 грудня кипіла робота:  проводилися перевірочні роботи з виробничого навчання  згідно програми за Державним стандартом з професії кухар третього розряду у групі №32, кухар четвертого розряду у групі №31  та кондитер  четвертого розряду у групі №30.  Здобувачі освіти готували кулінарні страви за професією кухар ІІІ та ІV розряду та кондитерські вироби за професією ІV розряду.

На даній події здобувачі освіти вміло продемонстрували свої практичні навички, проявили креативність та творчість, здивували винахідливістю та завзятістю. Учнівські роботи були гарно оформлені, відповідали вимогам стандартів. Комісія схвально відреагувала на роботи. 

З 19 по 21 грудня в групах № 99,100 та 14 пройшли перевірочні роботи з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А1"). Здобувачі освіти продемонстрували засвоєнні теоретичні знання, отримані під час навчання, та навички практичного водіння трактором.

21.12.2023 р. пройшли перевірені роботи з професії “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” в групах 46, 47 (майстри в/н Юрій Вдовиченко та Ярослав Губрій) з метою виявлення рівня навчальних досягнень, умінь з окремих тем робочої навчальної програми.

Здобувачі освіти проявили креативний підхід і винахідливість, при відсутності електричної енергії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень