A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

У світі кулінарії кожне блюдо – це шедевр, а кожен шеф-кухар – митець

Дата: 22.11.2023 12:00
Кількість переглядів: 35

Однією з найважливіших частин стажування майстрів виробничого навчання професії "Кухар" Вдовиченко Ганни Андріївни, Дембовської Раїси Анатоліївни та Ящук Тетяни Василівни було ознайомлення з авторськими рецептами та унікальними поєднаннями смаків. Секрет справжнього шеф-кухаря  це не лише уміння готувати, але й творчий підхід до створення нових страв.

Велика увага приділялася командній роботі та спілкуванню між членами бригади. Гармонія в команді – ключ до успіху, і всі були щасливі долучитися до цього колективу, де кожен день – це новий кулінарний виклик.

Стажування в кулінарній галузі було надзвичайно цікавим та навчальним досвідом. Майстрині освоїли навички готування, покращили свої здібності у створенні унікальних страв та переконалися в тому, що готування – це справжня мистецька творчість. Смачні та естетичні страви, витончений смак і співпраця в команді – ось ключові аспекти, які зробили їх стажування в кулінарній галузі неперевершеним. Тепер вони готові поділитися цими смаковими враженнями зі світом та принести свою власну нотку в унікальний світ гастрономії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень