A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

3 квітня 2023 року в Зозівському професійному аграрному ліцеї Вінницької області в групі МХУ-47 майстер виробничого навчання Ярослав Губрій провів виробниче навчання по темі: "Підготовка холодного обладнання до монтажу".

Метою уроку є вивчити основні види ремонту холодильних установок ; з'ясувати, в чому полягає система планово-попереджувального ремонту, структура ремонтного циклу; обсяги й зміст ремонтних робіт. Удосконалити здатності учнів до самостійного технічного мислення; виховувати технічну грамотність учнів та інтерес до обраної професії "Машиніст холодильних установок".

12:00 04.04.2023

Прибирання території закладу професійної (професійно-технічної) освіти

Щороку, навесні, розпочинається "велике прибирання" в країні. Так і в Зозівському ліцеї, незважаючи на складну ситуацію, цими днями учасниками освітнього процесу було проведено акцію з благоустрою території навчального закладу "За чисте довкілля". Благоустрій - це спільна праця та створення здорових, зручних і культурних умов життя для населення, це віра в нашу ПЕРЕМОГУ.

14:27 24.03.2023

22.03.2023 р. у Зозівському ПАЛ викладачем Драчевською О. П. в групі К-31, професії "Кухар" проведено відкритий урок з предмету хімія на тему: "Жири, класифікація та властивості жирів".

22.03.2023 р. у Зозівському ПАЛ викладачем Драчевською О. П. в групі К-31, професії "Кухар" проведено відкритий урок з предмету хімія на тему: "Жири, класифікація та властивості жирів". Метою уроку сформувати знання учнів про склад жирів; показати поширення жирів у природі їх біологічну роль та застосування. Урок відбувся із застосуванням STEM елементів.

15:00 23.03.2023

Рік війни

365 днів, 12 місяців, 1 рік великої війни. Скільки сенсів і вимірів у цих словах. Скільки жаху і надії, поразок і перемог. Скільки болю й устремління...

09:00 24.02.2023

Випуск 2022

Ось і непомітно промайнуло три роки навчання і знову прощання, останній екзамен і знову випуск.Дорогі мої випускники,дорога моя група К-28, вітаю вас з закінченням Зозівського професійного аграрного ліцею. Хочу побажати, щоб отримана освіта неодмінно стала в нагоді в житті, щоб отриманні знання допомогли знайти своє місце і досягти неймовірних висот успіху, щоб з кожним днем Вам вдавалося реалізувати свої плани та отримувати бажане від свого життя, діяльності і своїх захоплень. Нехай диплом кваліфікованого робітника буде пропуском на хорошу і цікаву роботу. Бажаю успішної кар'єри, доброго шляху і мирного неба над головою!

16:00 24.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень