A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Новорічне свято в умовах війни: світло надії серед темряви

Дата: 20.12.2023 18:00
Кількість переглядів: 37

Сьогодні, коли військові дії турбують тих, хто живе в умовах конфлікту, новорічне свято стає особливим випробуванням та водночас торжеством духу. Відзначати радісний подіум у тіні війни - це виклик, який вибухає в людських серцях світлом надії та сили.

Хоча звуки вогню та вибухів можуть заважати радісним святковим мелодіям, колектив Зозівського професійного аграрного ліцею не втрачають свою волю до святкування.

Здобувачі освіти вирішили влаштувати пісенний вернісаж колядок та щедрівок, намагаючись відволікти від реальності та подарувати хоч трошки мрій та радості. Їм вдало вдалося створити атмосферу веселих та захоплюючих емоцій, які на хвилину забувають про небезпеку навколо.

Нехай це свято буде не лише часом для розваг та веселощів, але і підтримки одне одного. В умовах війни, коли кожен день - це випробування, новий рік стає символом нового початку, можливості змінити своє життя та життя оточуючих. Хай світло надії буде вказівкою у важкі миті, а тепло теплими вечорами нехай розтане холод війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень