A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Всесвітній день доброти 

Дата: 29.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 37

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного.

Людяність, милосердя, добро. Такі знайомі нам ці слова. Все частіше ми говоримо про них, а чи кожна душа відкрита для добра? Чомусь сьогодні наше суспільство заражене вірусом егоїзму, зла і жорстокості. Зачерствіли людські серця , заросли ряскою байдужості до чужого горя, чужої біди. Багато фільмів пропагують жорстокість, насильство, злобу, ненависть. Де ж поділись ті риси, які з давніх-давен жили в характері нашого народу: чуйність і справедливість, уміння розділити чужий біль, допомогти знедоленому, нещасному, поділитись шматком хліба, захистити старість і немічність, розрадити самотніх. Але що потрібно зробити для того , щоб ці згадані слова, добрі звички і традиції збереглися навіки? Хіба без них не можна бути милосердним? Хіба в звичайному плині днів немає людей, які потребують допомоги?

Відповіді на ці питання здобувачі освіти отримали від учнівської спільноти групи кухарів; кондитерів №31 під керівництвом майстра виробничого навчання Тетяни Василівни Ящук, які підготовили виховний захід «Добро починається з тебе», який відбувся 29 листопада 2023 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень