A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

22.03.2023 р. у Зозівському ПАЛ викладачем Драчевською О. П. в групі К-31, професії "Кухар" проведено відкритий урок з предмету хімія на тему: "Жири, класифікація та властивості жирів".

Дата: 23.03.2023 15:00
Кількість переглядів: 15

22.03.2023 р. у Зозівському ПАЛ викладачем Драчевською О. П. в групі К-31, професії "Кухар" проведено відкритий урок з предмету хімія на тему: "Жири, класифікація та властивості жирів". Метою уроку сформувати знання учнів про склад жирів; показати поширення жирів у природі їх біологічну роль та застосування. Урок відбувся із застосуванням STEM елементів.

Досліджували зразки жирів та проводили дослідження фізичних властивостей, зокрема розчинність у різних розчинниках. Випереджаючі завдання ознайомитися із використанням жирів і засвоєнням їх у побуті.

Діти зробили світильник до складу якого входить соняшникова🌻 олія, крем для обличчя на основі смальцю, спекли печиво 🍪 на основі смальцю, а також варили мило 🧼

Возможно, это изображение 1 человек, стоит и в помещении

 

Возможно, это изображение 2 человека и в помещенииВозможно, это изображение 2 человека, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 1 человек и в помещенииВозможно, это изображение 5 человек и в помещенииВозможно, это изображение 1 человек, стоит и в помещенииВозможно, это изображение 4 человека, люди стоят, люди сидят и в помещенииВозможно, это изображение 3 человека


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень