A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Відкритий урок в групі кухарів

Дата: 16.10.2023 17:22
Кількість переглядів: 21

Здавалося б, звичайне м'ясо , але як же вони вміють його подати.

Сьогодні у Зозівському ПАЛ був м'ясний день - майбутні кухарі групи К - 31 під час відкритого уроку виробничого навчання відпрацювали навики приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, рулети; види панірувань та їх призначення.

Майстер виробничого навчання Раїса Дембовська звернула увагу учнів на вміння і навички під час роботи відповідно до технічних умов; розвинула самостійність та організацію у виробничих умовах.

З вірою у Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень