A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Благодійна ярмарка

Дата: 18.02.2021 16:00
Кількість переглядів: 46

Старе прислів'я наголошує: гарний кухар вартий лікаря. Від того, як харчується людина, залежить його здоров'я, настрій, виробничі досягнення. Професія кухаря потребує постійного пошуку творчої фантазії, тому що потрібно здивувати відвідувачів кожного разу, коли вони заходять до їдальні, кафе, ресторану, закладу харчування.

Кондитер повинен мати смакові відчуття і гарне чуття запаху, вміло поєднувати смакові речовини у різних пропорціях для забезпечення приємного смаку і аромату готових виробів, підбирати кольори кремів природних тонів, творчо мислити і постійно працювати над розробкою та впровадженням нових рецептів, напівфабрикатів і готових виробів, вміти самостійно скласти рецептуру і технологічну картку на будь-який кондитерський виріб.

У рамках проведеного  тижня кухарів, кондитерів у фойє Зозівського  професійного аграрного ліцею була організована благодійна кулінарна ярмарка. Відбувся продаж кондитерських виробів, виготовлених здобувачами  освіти. На ярмарку усі охочі мали змогу подивитися та скоштувати різноманітні смачні кулінарні шедеври.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень