A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Кабінет для навчання кухарів-кондитерів  - це центр для творчого розвитку та навчання майбутніх майстрів кулінарного мистецтва

Дата: 31.01.2024 15:21
Кількість переглядів: 42

Кабінет для навчання кухарів-кондитерів  - це місце, яке обіцяє стати інноваційним центром для творчого розвитку та навчання майбутніх майстрів кулінарного мистецтва.

Кабінет для теоретичної підготовки кухарів-кондитерів вражає своєю сучасністю та функціональністю. Це місце, де зустрічаються традиції кулінарного мистецтва та новітні технології, сприяючи розвитку талановитих та амбіційних кулінарів.

Кабінет розташований в просторому і зручному приміщенні.

Тут здобувачі освіти мають можливість вивчати та практикувати виготовлення різноманітних кондитерських шедеврів.

"Це не просто кабінет, але інноваційний центр для розвитку кулінарних талантів. Ми створюємо умови для того, щоб наші здобувачі освіти відчували себе справжніми професіоналами в своїй галузі", - розповідає керівник закладу освіти.

Приміщення також обладнане спеціальною зоною для проведення майстер-класів та презентацій. Тут використовуються сучасні технічні засоби, щоб здобувачі освіти могли навчатися і вдосконалювати свої навички за допомогою відео інструкцій та онлайн-лекцій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень