A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Перемагають знання, праця, творчість

Дата: 05.02.2024 15:00
Кількість переглядів: 31

Трудове суперництво між навчальними групами ліцею відкриває нові горизонти для розвитку здобувачів освіти. Це не тільки підкреслює важливість співпраці, а й надає здобувачам освіти можливість зростання як особистостей.

В Зозівському професійному аграрному ліцеї проходить неймовірна трансформація, завдяки якій навчальні групи виявляють нові способи співпраці та взаємодії це підсумки трудового суперництва. Здобувачі  груп ліцею взяли на себе відповідальність за власне навчання та виявили творчий підхід до здобуття знань. На фоні цього трудового суперництва розквітли спортивні ініціативи. Групи змагаються в різних видах спорту, від футболу до настільного тенісу, захоплюючи спільноту ліцею енергією та палкістю змагань. Спорт виріс із засобу розваги в справжню спільноту, що сприяє фізичному здоров'ю і кріпить дружбу між групами.

Наші здобувачі освіти також проявляють активність у волонтерській діяльності. Групи об'єднують зусилля для організації благодійних заходів. Це не тільки підвищує відповідальність здобувачів освіти, але і сприяє формуванню гармонійного співтовариства.

Цей виток суперництва став приводом для нових звершень.

Ще з початку навчального року і по сьогоднішній день незмінним лідером в трудовому суперництві між навчальними групами ліцею є група №100 професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар-ремонтник, водій автотранспортних засобів) під керівництвом класного керівника Лесі Володимирівни ВДОВИЧЕНКО та майстра виробничого навчання Івана Дмитровича ГУМЕНЮК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень