A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Від героїв Крут - до сьогодення

Дата: 31.01.2024 17:00
Кількість переглядів: 67

Пам’ять про них жива

 

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника.

16 січня, в Україні відзначають День пам’яті «кіборгів», які захищали Донецький аеропорт з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року. Протягом 242 днів з неймовірною стійкістю, відвагою та незламністю українські військовослужбовці, добровольці, медики та волонтери тримали оборону ДАПу.

Здобувачі освіти Зозівського професійного аграрного ліцею разом з викладачем історії Мельничук Оксаною Петрівною мали змогу зануритися в історію та відчути хроніку подій січня 1918 року ( подвигу Героїв Крут) та Героїв - «кіборгів».

Ці дві події – трагічна і важлива подія в історії нашої країни, яка нагадує про боротьбу за незалежність України. Історія, як відомо, повторюється – сьогодні ми продовжуємо тримати оборону від російської навали.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень