A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Конкурс фахової майстерності в групах кулінарного профілю

Дата: 10.02.2021 14:00
Кількість переглядів: 165

Вже стало доброю традицією проводити щорічні конкурси професійної майстерності в групах кулінарного профілю по професії кухар, кондитер.

Цей навчальний рік не став винятком, в період проведення тижнів методичної комісії кухарів, кондитерів, свій професіоналізм, майстерність показували учні І, ІІ та ІІІ курсу.

Конкурс професійної майстерності серед учнів проводився з метою підвищення якості професійної майстерності, виявлення та підтримка обдарованої молоді, посилення інтересу до поглибленого вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки і набуття досвіду та вдосконалення професійних навичок.

Умови конкурсу передбачали такі етапи випробувань:

  • Виконання теоретичного завдання (в тестовій формі).
  • Виконання практичного завдання, яке складалось з двох завдань:
  • приготувати заварне тісто;
  • приготувати та презентувати виріб з заварного тіста

За результатами конкурсу, відповідно до рішення журі, переможцем стала учениця І курсу (кухар) 29 групи - Мацько Наталія; серед учнів ІІ та ІІІ курсу (кондитери) групи 28 -Ляшенко Анастасія.

Випробування для учнів виявились цікавими і не залишили їх без позитивних вражень і нового досвіду. А також такі конкурси виявляють помилки, які потрібно враховувати при набутті навичок майбутнього кваліфікованого робітника.

Конкукурс професійної майстерності дав змогу кожному учаснику зануритись у  пізнавальний світ професії, оволодіти відповідними професійними компетентностями,  отримати безліч позитивних емоцій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень