Конкурс професійної майстерності кондитерів
3 18 березня по 22 березня 2024 р. відповідно до плану методичної комісії професійно-теоретичної та практичної підготовки кухарів, кондитерів з метою поглиблення та удосконалення знань, умінь і навичок, освоєння учнями сучасних методів праці з використанням новітніх технологій, удосконалення професійної підготовки і виховання конкурентоспроможних робітників на ринку праці, в ліцеї відбувся конкурс професійної майстерності по професії «Кондитер» за участю здобувачів освіти ІІІ курсу, організований викладачем спецдисциплін Деревіцькою Н.В. та майстрами виробничого навчання: Вдовиченко Г.А., Дембовською Р.А., Ящук Т.В.
В програмі конкурсу відбувся теоретичний тур, де учні показали свої знання з технології борошняних кондитерських виробів; основ санітарії та гігієни, охорони праці.
Конкурс професійної майстерності кондитерів став яскравою подією, яка надихнула учасників на нові звершення у кондитерській справі. Ми щиро дякуємо всім учасникам, організаторам за незабутній захід і з нетерпінням чекаємо на нові кулінарні змагання!