Конкурс професійної майстерності кухарів
3 11 березня по 15 березня 2024 р. в ліцеї викладачем спецдисциплін Деревіцькою Н.В. та майстрами виробничого навчання: Вдовиченко Г.А., Дембовською Р.А., Ящук Т.В. був організований та проведений конкурс професійної майстерності з професії «Кухар».
Конкурс проводився з метою виявлення обдарованих здобувачів освіти, підвищення їх професійної майстерності та розвитку творчих здібностей. Участь в конкурсі дала можливість учасникам максимально реалізувати свої знання, уміння та професійні навички, підійти оригінально до оформлення та подачі страви. Кожен день був насичений цікавими та різноманітними заходами, які розкривали для здобувачів освіти усі грані та можливості цієї «смачної професії».
Програма конкурсу передбачала:
- виконання теоретичного завдання;
- виконання практичного завдання.
Завдання практичного туру - приготування «Вінегрету овочевого» та «Плову.
Під час приготування страв здобувачі освіти дотримувались вимог безпеки праці, технології приготування страв, демонстрували професійну майстерність.
За результатами оцінювання журі І місце по приготуванню «Вінегрету овочевого» зайняла Стукова Анна (І курс навчання), а по приготуванню страви «Плов» - Стасюк Анастасія (ІІІ курс навчання).
Вітаємо переможців!