A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Пробна кваліфікаційна робота з професії "Кухар; кондитер"

Дата: 25.06.2021 16:00
Кількість переглядів: 367

Пробна кваліфікаційна робота з професії

По закінченню виробничої практики  в групах К-28 та К-29, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» відбулися кваліфікаційні пробні роботи. Здобувачі освіти демонстрували свої знання та уміння з професій кухар та кондитер, кваліфікація – кухар третього розряду, кондитер третього розряду.

Невичерпну фантазію та естетичний смак демонстрували здобувачі освіти під час оформлення страв та кондитерських виробів, а також показали справжній креатив у використанні додаткових компонентів оздоблення.

 Під час іспиту продемонстрували свої практичні та теоретичні знання, уміння та навички які вони здобували на уроках виробничого навчання  та закріплювали під час проходження виробничої практики на підприємствах району та області. Згідно переліку завдань пробних кваліфікаційних робіт  учні виконували роботи  різної складності, демонструючи набуті професійні навички, прийоми по приготуванні страв, проявляли фантазію та естетичний смак при оформленні страв та кондитерських виробів. При обговорюванні були відміченні кращі роботи учнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень