A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зозівський професійний аграрний ліцей Вінницької області

Поліпшили умови проживання для тимчасово переселених осіб

Дата: 26.03.2022 14:16
Кількість переглядів: 43

Колишня завуч Зозівської ЗОШ, виявила бажання допомогти землякам, які приймають українців, вимушених кидати власні домівки і тікати від ворога, Анна Васюк, в даний час волонтер, проживає у м. Дрогобич, Львівської області. Колись вона працювала на Липовеччині, згодом з чоловіком виїхала до Америки. З часом повернулась в Україну. Залишились в Америці чимало друзів і, коли війна прийшла у наш спільний дім - Україну, стала спільно із друзями займатись волонтерством.

Вона зателефонувала керівнику апарату міської ради Ользі Олексійчук і повідомила про бажання допомогти біженцям, які проживають у громаді. Згодом передала 15 тис. грн. знайомими. Ці кошти вирішено було витратити на придбання пральної машини для потреб вказаної категорії людей.

Зараз вони проживають у гуртожитку Зозівського ПАЛ і мають потребу в такій побутовій зручності.

Сьогодні директор КЗ "Центр надання соціальних послуг Руслан Побережець і директор Зозівського ПАЛ Володимир Мельничук придбали техніку і фільтр до неї. Машину встановили у побутовій кімнаті гуртожитку для поліпшення побуту тимчасово проживаючих евакуйованих людей.

ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ БЛАГОДІЙНИЦІ ВІД ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ І ВІД ЛИПОВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень